Rabu, November 17, 2010

GA kasehainzuryn dah ada pemenang! TAHNIAH!Selamat Hari Raya AIDIL ADHA!

Dan seperti yang dah dijanjikan,GA kasehainzuryn akan mengumumkan pemenangnya pada hari ini dan anggaplah hadiah tu sebagai hadiah raya yer.. pada yang menang tahniah dan pada yang kurang bernasib baik, cuba lagi di GA yang kedua nanti...jangan serik lak. Sebab susah sangat nak pilih dan untuk mengelakkan keputusan berat sebelah, pemenang dipilih oleh adik aku, Liza. Kebetulan aku berada di kampung untuk raya korban nih. dan pemenangnya ialah~HADIAH UTAMA


1. Tiefazatie~tiefazatie personal life


2.Sahbanu~sahbanu mulaan


HADIAH SAGUHATI( topup rm5)


1.Nina syakina
2.Haszuraidah Ishak
Para pemenang hadiah utama sila email alamat anda dan para pemenang hadiah saguhati sila email no hp anda untuk ditopup. TAHNIAH!!!


Isnin, November 15, 2010

JUTAAN MAAF...

Dah beberapa hari aku tak menjengah blog ni apalagi nak mengapdet n3 baru. Maaf ye kengkawan, bukan aku malas ke apa cuma keadaan tak mengizinkan.
Anak kecilku tak sihat dan memerlukan perhatian xtra dari aku sekarang ni. dah 2 minggu demamnya sekejap baik, sekejap datang lagi.
Ke klinik usah cakaplah...dah 2,3 klinik dah. Mungkin sebab tumbuh gigi kut. Kesian aku tengok badannya pun dah susut, tak nak makan. Aku tengok gigi gerahamnya tumbuh 4 sekali! gigi kecil tu lagi...mana tak demam.
Tulah...aritu mama dok bising sangat Fahmi lama sangat bawa 6 batang gigi jer...nah sekarang tumbuh sekali banyak! Kesian Fahmi...