Jumaat, Oktober 22, 2010

oh! sedapnya...


Dah hampir tengah malam dah ni tak ngantuk lagi. Kepala otak duk melayang-layang entah ke mana-mana. Tadi aku terterjah satu blog budak Penang dan terus follow...dari situlah otak aku ni asyik duk teringat Penang jer.

Rindu betul aku kat Penang dimana aku dibesarkan. Dari kecil sampai aku habis SPM pastu aku terus merantau ke KL. Last aku gi jalan Penang masa tahun 2005...lama dah tuu...

Tajuk n3 aku tu korang jangan ingat apa lak. Cik abang outstation ni, jangan wat hal!..heeee..

Aku rindu ar nak makan nasi kandar...kat ganu nih mana ada. Kalau kat KL dulu adalah jugak walaupun kureng ummmph.

Alamatnya meleleh jer lah air liur basi aku tido malam ni...heeee..
p/s ~ gambar ni saya pinjam dari vkeong.com~ tq
(ikut pesanan en.Ben, kalo guna gambo orang kena kabo sape tuanpunyer....heee)

4 ulasan:

.s.o.f.i.a. berkata...

adoyai!!! teringin nasi kandaq la plak..... kuang asam nyer entri.... he he.... naseb bek kat perak ada ja kedai nasik kandaq walau tak best cam kat my hometown.....

Mardhiah berkata...

lupa nak habaq, semalam sedap giler makan nasi kandaq beratoq kat are padang kota nuh... pehh.. kaw2 punya!!! pulak tu, dia punya nasik bertimbun!! habihhh!! slurrppp... senyum gedix sikit, dapat murah kak!! hahaha...

ainzuryn berkata...

SOFEA~~Kat Ipoh ada nasi kandaq best. Orang panggil nasi ganja...heee

MARDHIAH~~ Tt diaa...makan tak ingat orang noo..terlioq akak dengaq!!

alinac lover berkata...

org penang ka???