Isnin, Oktober 18, 2010

Aku cepat bosan!!

Semalam adalah hari yang sangat meletihkan. Jauh perjalanan dari kampung aku di Perak balik ke rumah aku di Terengganu ni. Bagusnyer kalo boleh aku buat satu terowong bawah tanah dari rumah aku ke kampung aku. Akan aku buat selurus yang mungkin supaya jadi dekat. Hehe....
Seronok sangat balik kampung sampai malas nak buat n3...pagi ni bila aku bukak blog aku rasa cam bosan lak tengok blog aku...so inilah hasilnya setelah hampir sejam aku menggodek-godek laptop ni. Mungkin tak secantik dan secanggih blog orang lain tapi aku rasa boleh arr...
Lantaklah kalo korang nak kutuk pun. Ada aku kesah...
Yang akan aku ambik kesah dan take note ialah bila ada blogger yang sudi memberi cadangan membina dan memberi komen yang bernas untuk aku yang baru nak belajar bertaktih dalam dunia blogger ni. Jutaan terima kasih buat mereka-mereka itu...

3 ulasan:

sarah-najwan berkata...

salam...
jangan gtu...hepi2 blogging..
akak punyer pom pernah tungganglanggang gara2 hdk cantikkan blog..tapi sebenarnya..org2 yg singgah kat blog kita lebih kpd membaca catatan kita yang menarik atau berinfo...jadi..teruskan berkarya sebab itulah tujuan kita berblog..

jom2..moh2..maghiiiiiii...

zura@iwan berkata...

salam....

mmg penat tu dr PErak ke Tgganu..jauh bangat...x per take time k..

sm la kita..br bljr kan...so sm2 kasi pdpt...hehe

Tomato Gurl's Life berkata...

takpe akak..memang mula dari zero tak tahu pe2..ciktom tgk blog akak ni lagi bagus dr 1st time ciktom mula berblog...jgn patah semangat..teruskan ber bw tgk cam mn org lain buat entry..cari hot news ker??tp ulas dengan ayat sendiri supaya lebih menarik..good luck!!happy blogging ;)