Khamis, Oktober 28, 2010

Meh join!! GA kasehainzuryn




Aku tengah murah hati ni. Entah kenapa tengok orang buat GA aku pun rasa teringin nak buat gak. Sekadar memeriahkan lagi layar blog ni aje...

Meh ler join. Untuk tak nyusahkan korang, aku buat syarat yang sempoi jer.


syarat-syaratnya:

1) follow blog ni( mana yg dah follow tu tq bebanyak)


2)letak blog ni dalam bloglist anda(nanti aku check. heee...)


3)tepek gambar eyeshadow tu kat sidebar korang dan link
(Tak payah buat n3)


4)kat RUANG KOMEN n3 ni korang kena buat AYAT sekurang-kurangnya 15 patah perkataan. Bermula dengan~GA kasehainzuryn best sebab......
(yang paling penting tau)


SENANG JE KAN? heee....(gelak trademark aku)


Bab hadiah ni ler yang korang nak tau sangat kan?

Akan ada 2 orang pemenang dimana setiap pemenang akan mendapat satu eyeshadow MAC yang berharga rm55!!! kan aku dah kata, aku tengah murah hati nih.


GA ini akan bermula dari arini 28/10/2010 hingga hari raya aidil adha nanti. Pemenang akan diberitahu melalui blog ni. So kenalah rajin jenguk blog ni.

pemenang dipilih berdasarkan ayat yang paling menyedapkan hati aku. heeee...
P/S~~ memandangkan GA ni dah mendapat sanbutan baik, dengan baik hati jugak aku umumkan bahawa hadiahnya akan ditambah. Hadiah tambahan tu biarlah rahsia dulu yer sebab ia mengikut budget semasa.heee....

75 ulasan:

zura@iwan berkata...

wahh dpt eyeshadow mac ke...murah rezki ko ye...

sarah-najwan berkata...

nice GA...ada masa n line baguss..bole join..hehe

ika~~ berkata...

okei..nak joiiin!t saye submit link!

nina syakina berkata...

nina nk join!!! hihi...

ika~~ berkata...

yg no 4 tu boleh tak saye nk wat dlm entry tu jugak?

Ain berkata...

nak join la.....

GA kasehainzuryn memang besttttt sebab eyeshadow Mac dah lama jadi idaman, kalau la dapat pasti mataku cantik dan ramai tertawan....

dah lama follow dan ada add link kat bloglist...

hehehe....

ainzuryn berkata...

cara yang betul untuk join GA ialah macam AIN buat. tq ain....

noreed berkata...

wah, best ni. tak pernah lagi ada eyeshadow MAC. pikir jap slogan apa yg best. nnt sy check ini semula ye. :)

ika~~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ika~~ berkata...

ouh yeke..
ok this is the answer:

"Aren't you bored of the picture of my eyes? I am! But only by joining and winning the contest will change it! Therefore, GA Kasehainzuryn is the best contest because ONLY it can light up the picture of my eyes! GA Kasehainzuryn, ONLY you can make a difference!"

Ain berkata...

dah lulus ke...

macihhhh ain...

ainzuryn berkata...

saya akan buat senarai nama peserta GA kasehainzuryn yang diterima penyertaan nya.

IKA~ terharu akak,bersemangat betul ayat awak.tq

SyUhAdA berkata...

nak join..
tp nak pikir ayat jap..
dah folo..~

nina syakina berkata...

GA kasehainzuryn best sebab

belum pernah lagi Blogger yang murah hati buat Giveaway hadiah Make up eyeshadow MAC nihh!!! hihi... nina mungkin adalah salah seorang peminat Make Up MAC! sama macam kasehainzuryn!!! kalau kita Make Up pakai jenama MAC nih, totally kita akan jadi lebih cantik! betulll... tak tipu...~


psstt... tapi nina tak mampu lagi nak beli Make Up MAC yang mahal2 nihh... huk huk... tunggu habis belajar yekk... (^^)V

Zara Eryna berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
arabella berkata...

hi..
nak join jugak la contest ni..hehe

"GA kasehainzuryn best sebab mata jadi cantekk menawan bila guna eyeshadow MAC ni and trimas utk akak ainzuryn yg murah hati buat contest bestt camni. Ada rezeki boleh dapat eyeshadow MAC free!heee.... "

Tomato Gurl's Life berkata...

bestnya akakk..ciktom nak join jgk..tp karang ayat dulu ek..hehe

diana berkata...

tengah pikir..










masih pikir lagi ni>..








ermmmmm.....







arrrr.........







heheh...nanti2 la.!

Zara Eryna berkata...

nak join!!ok zara da betolkan..hehe


*GA kasehainzuryn best sebab background blog tuh penuh dgn biji coffee.Yeyy, I like coffee! Selain tu, ada bnyak entry2 yg beshh utk dikongsi. Yeahh!dan yang paling best kan GA kasehainzuryn telah anjurkan contest dgn hadiah yg sgt menarik.Kalau dpt hadiah nt bole main makeup2.huhuu!

alinac lover berkata...

hi sis! nak kasi support jugak ni!

GA kasehainzuryn best sebab akak ainzuryn nak kasi hadiah paling MELETOP kesukaan ramai :) eyeshadow MAC tu memang idaman ramai wanita yang tak mampu macam saya..Semoga Allah sentiasa merahmati sis sekeluarga~ Thanks sebab bermurah hati sempena Aidiladha~ amin!

Yan berkata...

Salam kenal..

tak pandai ayat2 cam ne.. but i try

GA kasehainzuryb best sebab bukan hanya hadiah yang ditawarkan menarik malah permulaan yang cukup menarik bagi persahabatan kita di maya ini..

Boleh gitu..

miss chekleen berkata...

hmmm menarik....eyeshadow MAC!!!!
err kalo chekleen join,pastikan chekleen menang ye..ahahah

mia berkata...

thanks ain invite saya...support kamu ek..

GA kasehainzuryn best sebab...

dapat mengumpulkan ramai blogger3 terutama wanita untuk join GA ni dengan hadiah yg mmg best gile..bole kenal3 kat sini..GA ni baru betol3 giveaway..

btw, thanks alot ain..

simply nana berkata...

GA kasehainzury best sebab ape? tak kenal maka tak cinta.kenapa?terjah disini br tahu persoalannya. datang penuh keliru, pulang mengendong ilmu...

"terima kasih ainzuryn"

Acik fosilmitra berkata...

Salam,

Acik pun berminat... tapi wat masa nie tak dpt nak mengikuti 4 step yg disyaratkan tue... hehe

Cik Eja berkata...

salam..
mau join contest nih..

GA kaseh ainzuryn best sbb hadiahnya ..opppss...mmg best n menjadi idaman sy ok..n owner blog yg sgt baik hati...i like..

dh follow kamu jgk..:)

nuanza berkata...

waaaa..nk join..nk join

-dh jd follower
-dh letak bennare GA
-dh add list (tp blog anda hanya akan kelihatan bila anda update n3 baru)


GA kasehainzuryn best sebab aku mempunyai sepasang mata yang cantik. Mataku pasti bertambah cantik jika MAC menghias wajahku. akan ku laungkan keseluruh pelusuk Putrajaya bahawa aku memakai eye shadow MAC sambil bertanya ''cantik tak mataku???'' sambil mengelip2kan mata...uhuuuu...

tiefazatie berkata...

salam sis..ifa nak join nie..hihi..sudah buat sume syarat di atas ye..

GA kasehainzuryn best sebab..

hadiahnya gempak ifa terkesima,
tergoda hati termimpi-mimpi,
mandi tak basah tido tak lena,
asyik teringat pada eyeshadow MAC ini.

macamana ifa tak termimpi-mimpi,
warnanya sangat memikat hati,
sukanya hati kalu dapat memiliki,
pasti akan tersenyum sendiri.

ifa nak beli tak mampu lagi,
rezeki nak kerja masih tiada,
moga ifa mendapat eyeshadow MAC ini,
kak ainzuryn yang cumil pilih la ifa.

hihi..hope sis senyum2 baca pantun nie ye..=)..ur link under hotmomma..banner ade tue yg gerak2 tue..sis kena tgu ja la ye..tq2..moga ifa bertuah!hihi

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kak ain..

GA kasehainzuryb best sebab dengan makeup eyeshadow MAC mampu menyerlahkan mata sy yg xberapa nk bulat ni dan menyerlahkan kecantikan sesorang wanita. Dari mata turun ke hati, dari mata terpesona jiwa..

εïз mummyHaza εïз berkata...

Salam cik Ain

~GA kasehainzuryn best sebab......

"i pun nak mata cantik cam cik puan Ain jugak! Lagi2 free eyeshadow MAC tu, auww x tahan.. gendang gendut tali kecapi, kecut perut, harap2 menang kali ni.." hahaha terima kasih yek..

BIONIC WOMEN berkata...

Salam cik ain
join GA ni yea..

-GA kasehainzuryn best sebab.....

"mata menawan idaman kalbu, puas kucuba puas kucari eyeshadow yg sesuai belum ketemu, tapi yg percuma ini hati tertawan..hehe.Harap ada rezeki dapat hadiah dari tuan budiman, boleh berhias, mata cantik jadi idaman"

Faezah Hannah Al Baj berkata...

1) dh folo..yeay~

2) dh letak kt bloglist~ =) check tau

3) dh bubuh gamba GA kt sidebar..=)

4) GA kasehainzuryn best sebab.. nk buat kak ain bangga tengok i yg hudOh menjadi cantik dengan GA kak ain!! (^_^)" i NAK SANGAT2 memiliki barangan makeup percuma since i xreti nak beli brg makeup dan xreti bermakeup pon..TAPI kak ain jgn risau sbb ad org yg boleh makeupkn i~ dan i sendiri akn belajar utk bermakeup bersungguh2!! so kalau sy bertuah, SURE i akn menjadikan diri lebih cantik!! tak sabanyer~~~

hee~ tq kak ain chantek!

-settle-

Lelord berkata...

hehhehehe nak jugakkkk

GA kasehainzuryn best sebab...
x pernah lagi menggayakan MAC,
yg termampu hanyalah Maybelline,
pasni cantik cam che mek molek,
dapat hadiah dari kasehainzuryn.

pilihhhla daku dapat adiah GA mu...

zue @ annaleeya berkata...

nak jgk wlupon x pandai mekap... hehehe!!

GA Kasehainzuryn memikat hati,
Eyeshadow MAC hadiah yang dinanti,
Nak beli sendiri, tak terbeli lagi,
Harap2 adalah rezeki tu kat sini..

hrp pantun tuh blhla pikat hati ain... hehehe!!

seme syarat dah ikut... tp klu tak ckup syarat, bgtau k... TQ!!

ainzuryn berkata...

AINZURYN TUAN TANAH KEDAUN NAK BERKATA~~ nampak gayanya GA ni dah dapat sambutan baik daripada blogger-blogger sume. Jadi dengan ini diumumkan bahawa hadiahnya akan ditambah. Tapi hadiah tambahan tu biarlah rahsia dulu yer...meh join lagi ramai-ramai.TQ

Cute MuM berkata...

Cute Mum nak join jugaklah..
Walaupon tak pandai wat ayat yang bombastok. opss... Bombastik...

GA kasehainzuryn best sebab...
Pertama kali Cute Mum tengok orang yang baik hati macam kak ain nak bagi hadiah yang agak mahal dan sangat disukai oleh kaum perempuan.. Itu tandanya Kak Ain menghargai kecantikan wanita-wanita lain yang ada menemani kak ain di alam maya... Harap-harap Cute Mum dapatlah merasa pakai eyeshadow yang cantik dari kak ain...
"Kecantikan adalah Hak Milik setiap Insan" -tiru tagline orang pulak..

zurazari berkata...

salam kenal dear=)

zura semangat tau:p siap wat entry... hehehehe...

GA kasehainzuryn best sbb pn penganjur tersangat la pemurah...
dua2 hadiah utama di sediakan bg yg bertuah..
sbb kalo nak beli sendiri takkan kot, brg jenama MAC bukannyer murah...
kalo raser nak menang berdoa la byk2 tok jd yg bertuah... :p

entry khas tok ain=)
http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/11/meh-join-ga-kasehainzuryn.html

Diraz2u Contest / Giveaway berkata...

Saya pon nak join GA ni :)

GA kasehainzuryn best sebab GA yang dianjurkan ni sangat mudah dan hadiah yang ditawarkan pula sangat istimewa.
::Eyeshadow M.A.C::
Saya memamng dah lama nak beli eyeshadow MAC ni.tapi memandangkan Ain buat GA, ape kata saya try kan.. Mana tau ade luck :)
Erm..Sebelum tu, tau tak MAC tu ape??
Nah, sekarang saya bagi tau...
M ~ Milik
A ~ Ain
C ~ Cantik
hehehe....
Wah!!Terujakan..Baik sungguh hati Ain..Semoga Ain murah rezeki, amin..

episodkasih.blogspot.com berkata...

Saya nak join....

GA kasehainzuryn best sebab hadiah yang di tawarkan memang terbaekkk mekap berjenama MAC!!! wow sangat teruja lau saya menang yang pasti bukan calang2 orang nak buat GA seperti ini hnya kasehiansuryn je yang dapat memberikannya...

terima kasih...

ainzuryn berkata...

terima kasih pada sume yang baru join GA ni. senarai penyertaan sila baca di n3 yer.

nur berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nur berkata...

GA kasehainzuryn best sebab..
ia simple,
ia mudah
dan
ia menawarkan hadiah terbest
jenama MAC tu..
tuan GA memang baik hati..

(melebihi 15 patah kata)

ALL IN ONE

iEyLa berkata...

ooppss..rmai da yg join..nk gak..hehe..leh kn??
15 patah perkataan je kn??kne ikot arahan..hehe
ok ni ayat sy..suke la..suke la ek..huhu


"GA kasehainzuryn best sebab....
MAC??biar betul...mane nk cari GA yang bagi MAC free kalau bukan kat sni.."

ok..(cukup 15 patah..)
hahaha..eh silap...
heee(gelak trademark sape ni??)
haha..ok..hope sy bertuah..hehe

Nur Qistina berkata...

GA kasehainzuryn best sebab menggalakkan lagi orang yang suka join GA macam saya untuk terus sertainya..Yuhuu..

Yay! Moga saya bertuah..=)

http://kisahbicarakasih.blogspot.com

haszuraidah ishak berkata...

salam..

saya join jugak..terimalah slogan dalam bentuk pantun yang sempoi..

GA kasehainzuryn best sebab..

GAnya sempoi penuh bergaya
Menarik tertarik, ain memang pemurah
Membuat hatiku tertawan sudaa
Dengan eyeshadow MAC yang ada umpphh

Tak berkelip2 mata melihat
Menjadi igauan setiap wanita
Dek kerana penangan GA yang best
Anjuran siapa lagi, Ain lah yang empunya..


http://myapeapeaje.blogspot.com/

thanks..


p/s: banner ade di ga & contest, tp kena tekan utk tgk..blog di listkan di contest blogs..

Myra Jay berkata...

Salam sis, Myra nak join jugak

http://normj1001.blogspot.com/

GA kasehainzuryn best sebab

'Warnanya lembut memikat kalbu yg menarik hati sesiapa yang memandang tak kira warna, pangkat, usia mahupun rupa. Sesiapa yang melihat pasti tertawan dengan kecantikan warnanya yg menggetarkan jiwa setiap orang untuk memilikinya..'

Hopefully Myra ada tuah ye Sis... hehehe

kakyong berkata...

salam kenalan

GA kasehainzuryn best sebab..... hadiah mahal barang berjenama
jadi idamaan wanita jelita
mata menawan dah tak berjelaga
pasti menjadi rebutan semua


http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/11/ga-kasehainzuryn.html

Emilia berkata...

GA kasehainzuryn best sebab, hanya empunya blog mampu menyerlahkan kerlipan2 mata sy yg sedia dicalit warna-warna Mac...sy suke Mac!! like!!

Ms and Mr Red Ribbon berkata...

Salam,

GA kasehainzuryn best sebab belum pernah join GA yang kasi hadiah paling MENARIK TERTARIK KO MEMANG DA BOMB! Tak pernah2 lagi pakai MAC hehe... Thank you sebab bermurah hati dengan followers you... :)

nie blog saya:
http"//redribbonboutique.blogspot.com

dah follow dah letak link juga...

imanmom berkata...

salam ain,akak join GA ya

saje buta n3

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/11/ga-kasehainzuryn.html

GA kasehainzuryn best sebab nak kan eyeshadow tu bukan lah nak pakai sendiri,4 my daughter sempena hari lahirnya nanti..
warna2 MAC buat mata makin menyerlah..
wajah makin ayu..

Ati Masrif berkata...

GA kasehainzuryn best sebab hadiah eyeshadow MAC yang menawan dan juga isi kandungan blognya banyak mengetahuan dan menarik perhatian.

Terima kasih ain. Ati dah lama jadi flw dan dah letak link ok. Harap diterima.

wmaziati berkata...

GA kasehainzuryn best sebab akan dapat Eyeshadow MAC yang free!!dan akan buat mataku cantik menarik tertarik ko memang debob...huhuhu..dan juga kasehainzuryn nie memang ada taste la!!

Puan nOLie berkata...

nak join jugak

http://dayangnolie.blogspot.com/2010/11/ga-kasehainzuryn.html

15 patah ayat ayat cinta.

GA Kasehainzuryn best sebab

Lompat si katak lompat
Lompat tinggi tinggi
aper cik adik dapat
join GA ini ?

Lompat si katak lompat
Lompat tinggi lagi
Kalau dpt seronok tak hingat
Eyeshadow MAC idaman hati

fuhhh ...tiup skit kasih bertuah ahhahah

faizahnur berkata...

Muahahaha... Lambatlah Iz masak hari ni sebab leka buat slogan ala2 syair siti zubaidah ni...

GA Kasehainzuryn best sebab...

Eyeshadow MAC memang idaman hati,
Malangnya poket Iz kosong tak pernah berisi,
Maklumlah Iz cuma surirumah sejati,
Manalah mampu nak beli benda mahal-mahal ni.

Tiba-tiba nampak Puan Ainzuryn bermurah hati,
Buat GA yang gempak camni,
Rugilah Iz kalau tak cuba nasib sendiri,
Kalah menang, terpulanglah pada Puan Ainzuryn kita nanti.

Tapi seandainya Iz ada rezeki,
Bolehlah Iz melawa untuk Incik Suami,
Eyeshadow MAC free jadi penyeri,
Wajahku yang polos makin dihargai.

Jadi Puan Ainzuryn yang dirahmati,
Janganlah dihampakan impianku ini,
Teringin sesangat nak Eyeshadow MAC free,
Jasamu ku kenang sampailah mati...

Sekian, terima kasih daun keladi...

-http://iznuras.blogspot.com/-

LyNn'Azlina berkata...

http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/11/meh-join-ga-kasehainzuryn.html

GA Kasehainzuryn best sebab...(ramai dah buat pantun ni..tp nk buat jugak...)

EYESHADOW mac idaman kalbu
nak pakai raya haji ni
belog ainzuryn ni belog ibu
saya dah follow untuk ke sini

tq...
tapikan saya teringin nak jadi antara orang bertuah dpat eyeshadow tu..maklumla baru nk belajar make-up2 ni...

~cik Non~ berkata...

GA kasehainzuryn best sebab hadiah yg ditwarkan amat sesuai utk saye yg belum memiliki Eyeshadow MAC..harap2 langkah kanan saye k sini mbuah kan hasil..tambahan syarat pyertaan yg amat simple membuatkan hati saye membuak2 utk myertainya...time kaseh kasehainzuryn!

nadiah berkata...

salam kenal,saya join GA ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/11/ga-kasehainzuryn.html

GA kasehainzuryn best kerana kalau menang dapat eyeshadow MAC,leh la nnti saya bergaya g office

munna berkata...

munna pun nak join jugak... ini ayat kipas munna :

GA kasehainzuryn best sebab hadiah yang ditawarkan amat menarik dan tertarik dengan syarat-syarat yang dikenakan juga adalah amat mudah dan simple serta amat mesra kepada blogger

S@hB@Nu-BaNuu berkata...

saLam..saya pun nak join gak..

GA kasehainzuryn best sebab :
Hadiahnya menarik lagi memikat hati,
bakal membuatkan wajahku lebih menawan,
terima kasih kerana bermurah hati,
menaja eyeshadow MAC idaman perawan.

Hati meronta ingin menjadi pemenang,
semangat dan usaha menjadi bekalan,
Budi baik tuan punye blog tetap dikenang,
supaya ukhwah antara kita terus berkekalan..

hehe..tu pantun saya..harap2 ada tuah lah.. =)

cikanna berkata...

salam sis,saya join GA ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/ga-kasehainzuryn.html

GA kasehainzuryn best sebab
kalau menang dapat eyeshadow free,
dah lama jadi idaman,leh pakai g keja nanti..

thanks

jeera berkata...

kalau tak letak bloglist tu blh tak?
sbb bt mase nie blog adik belum bkk bloglist, tapi ganti dgn mende lain blh, cthnye sticky mode entry ke pape ?
Can I? Can la Can Can Can pleasee...
ahahahha

shera haifa berkata...

menarik GA nie..
shera dah join,
jadi kata2 yg shera cipta

''GA kasehainzuryn best sebab diberikan secara percuma. Shera nak milikki eyeshadow MAC belum mampu lagi kerana masih lagi menuntut. Jika eyeshadow MAC menjadi milik shera ribuan terima kasih diucapkan. Ini menjadikan mata shera lebih menarik''

syaqira berkata...

Qira join n insyaALLAH..setel semua urusan.

GA kasehainzuryn best sebab bila lagi kan nak dapat MAC ori..mampu beli yang kurang asli je..sob3

jeera berkata...

GA kasehainzuryn best sebab..

Dah lamaa eyeshadow MAC menjadi idaman kalbu, alang2 ade orang nak bagi free, marilah join.. Dah lah lamaa mengidam nak pakai eyeshadow MAC setiap hari sampai tidur, walaupun bukan 1 pallete punyaa :) 'Mata yang buruk kalau pandai pakai pun mesti nampak cantik :)'

http://marshemalloww.blogspot.com/2010/11/giveaway-ga-kasehainzuryn.html

Fatin Fadhillah Mat Ayob berkata...

salam...

follow sudah... gambar pun sudah! ^_^

GA kasehainzuryn best sebab eyeshadow MAC akan menjadikan saya kelihatan lebih berseri dan lebih 'tomey2' terutama ke mana2 majlis keramaian. Lagipun, saya penggemar jenama MAC. ^_^

Thanks eyh akak sebab buat GA ni... ^_^

Adhwa Fashion berkata...

Sy nak join jugak

GA kasehainzuryn best sebab ada hadiah MAC. MAC maksud dia Memang Awak Cantik..So sesama la kita cantik yer....
Ngam2 15 patah perkataan nih..

jeeha berkata...

GA kasehainzuryn best sebab giveaway neyh da laa senang giler tapi hadiah dye sangat gempak. sape yang taknak eyeshadow MAC kan.semua orang nak termasuk ngan aku skali.hope sangat dapat bolot eyeshadow MAC neyh.

Nafisa81 berkata...

GA kasehainzuryn best giler sebab dah lama koi teringinkan eyeshodow jenama MAC ni tapi tak terbeli-beli lagi sebab takut husbang bising..dia kata beli mekap membazir tapi kalau dapat GA..dia kata pakaile..sure cun punyerr.

"missrivebell mumun" berkata...

GA kasehainzuryn best sebab ado org len nk bagi adiah MAC ori free-free jer.. eh ader tp mumun yg tak pernah jumpe.. hehehe.. Mumun nie tak pernah hayat lah pakai eye shadow nie.. menang ka tak menang mumun tak der hal lah! padahal lepas tu tros tak nak layan dah si kasehainzuryn nie hahahaha.. giler kejam kan.. melainkan si kasehainzuryn nie buat GA lain yg bagi kereta proton inspira sebijik kaler plum red tu kat mumun pun mumun nk jd org pertama masuk pastu tak bg dah org lain join.. hahaha.. giler exegerate punyer minah.. takder keje gamaknyer.. eh memang, akuu penganggur *tetibe berdiri pegang bendera sambil nyanyi lagu sudirman..
eh sudah2 dah mcm buat entri dah wey.. hahaha.. daaa
haa ingat eh pilihlah Missrivebell Mumun.. kalau tak Mumun report kat balai polis.. hahaha.. alamak tak leh buat tulisan yg kene garis tu plak.. haha ngengader.. kan dah ckp nie bukan entri.. dah dah Mumun tunpang lalu nk balik yer!

Mama Zharfan berkata...

GA kasehainzuryn best sebab...

hadiah eyeshadow mac tu super debomb hangat meletops!!! dan bisa membuatkan mata me...

jadi menggoda mcm mata rozita che wan,
jadi menawan mcm mata erra fazira,
jadi ayu mcm mana dato' siti nurhaliza,
jadi cun mcm mata lisa surihani..

and yg paling best ...jadi awet muda, baik hati, isteri kesayangan sang suami mcm ....

jeng jeng jeng....
saper lg kalau bukan Puan Ainzuryn..penganjur GA merangkap penaja hadiah eyeshadow Mac tu!!!

my blog : http://suzie284contest.blogspot.com/
my email : suzie284@yahoo.com

Mama Zharfan berkata...

*ada type error sikit kat entry me kat atas tu..

"mcm MATA dato' siri nurhaliza"
bukan "mana" yer..sorry... tershashul masa menaip tu..sbb terlebih excited bajet menang ke apa :p

mzhany berkata...

saya pun baru join. ini belog yang saya join contest

http://mzhanymasukcontest.blogspot.com/

GA kasehainzuryn best sebab...hadiah dia eyeshadow MAC. saya tak pernah ada eyeshadow MAC ok!

nonadiera md rahim berkata...

hye.. sy join ya!! :)

http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/11/meh-join-ga-kasehainzuryn.html

GA kasehainzuryn best sebab kak Ain sudi beri peluang kpd wanita yang ingin tampil lebih cantik dengan hadiah Eyeshadow dari MAC..semoga kak Ain dimurahkan rezeki dan adakan GA lagi selepas ini.. :)

UmmiHasni berkata...

Wahh...ramainye join.Ummi nak try luck juga..

GA kasehainzuryn best sebab......hadiah yang ditawarkan begitu menarik dan sesuai untuk para wanita agar kelihatan lebih anggun menawan di hadapan si suami dan pastinya akan membuatkan hati dan hidung si suami kembang semangkuk.

Ayat dah berlebih2 15 patah ni...hehe...Thanks to k ain kerana bermurah hati buat GA ni

Asma Jalalyna berkata...

huhuuu... terlambat... =)