Sabtu, Oktober 30, 2010

ini tandas aku yang punya...


Pernah tak korang masuk tandas awam pastu keluar balik dan tak jadi nak melepaskan hajat hanya kerana baunya yang tersangatlah mengaum...

perkara ni dah banyak kali terjadi pada aku sebab aku ni memang elergik skit

kalo tandas busuk! In fact kat umah pun anak-anak aku tak share tandas ngan aku.

Geram betul aku, dah bayar 30 sen pun tandas masih kotor. Kadang-kadang aku terpikir alangkah baiknya kalo aku boleh bawa tandas sendiri kalo gi mana-mana. Dah tentu bersih dan takde kuman penyakit yang pelik-pelik....

7 ulasan:

Tomato Gurl's Life berkata...

hehe..bwk tandas kecik yg utk budak2 tue akak ;P

Lelaki Ini berkata...

hahahaha..
chumel sgt2!
betul2 byk yg kotor!

ardinihumaira berkata...

cool! hehe

diana berkata...

pastu nak buang kat mana tu??
heheh...jangan buang dalam tong sampah sudah la..

Yan berkata...

kalau cam tu, sure ain tak leh jadi backpacker kalau travel .kan???

Sharinginfoz berkata...

memang tension kalau macam tu kan

Ain berkata...

ain pun sama jugakkkk....

sanggup tahan nak buang air dari masuk tandas yang kotor dan bau hancing...

pelik betul kadang tu dengan masyarakat kita yang langsung tak tahu jaga kebersihan....

sia-sia jer anto gi sekolah kan...