Ahad, Oktober 31, 2010

MeNcArI iDeNtiTi YaNg HiLaNg

emmm...kat mane nak start ni aaa...
Aritu nana ada tag aku, masih belum aku lunaskan. Arini ieyda pulak tag aku...
Oklah kalo camtu arini aku buat 2 dalam 1 lah yer. Lagi pun takde apa yang special tentang diri aku ni yang nak diceritakan takut orang boring lak nak baca.

25 perkara tentang ainzuryn~
1) seorang ibu kepada 2 orang puteri dan seorang putera (cukuplah tuu...dah tua dah)
2) aku garang tapi tak sombong( kecuali pada orang yang sombong kat aku dulu)
3) agak cerewet tentang kebersihan (boleh migrain kalo tengok umah kotor)
4) buat kerja mesti nak sempurna (tak suka tengok orang buat kerja yang ado)
5) tak pandai tunjuk kasih sayang (paham-paham ler sendiri)
6) suka memberi hadiah (sebab suka tengok orang hepi)
7) cepat marah pastu cepat sejuk (takyah susah-susah nak pujuk, ok sendiri je)
8) dah lama tak tengok wayang (leceh ar.. anak kecik)
9) teringin nak gi Jakarta tapi belum ada kesempatan.
10)dah banyak kali buat bisnis tapi asyik gulung tikar je...huhu
11)suka tengok lelaki pakai baju melayu lengkap dengan samping dan songkok
12)minat barang antik
13)suka makan coklat
14)tak suka pakai kain batik (ikat kain pun tak pandai. hee..)
15)ada lesen kete tapi takde lesen moto (bawa moto pun tak tahu)
16)ada sijil hair stylish, fashion design dan andaman pengantin (simpan dalam freme jelah)
17)suka berkelah kat sungai, tak suka pantai (takut tsunami. heee..)
18)tak takut hantu tapi takut orang yang jahat (org bunuh org, hantu tak..)
19)suka shopping ( mana ada orang tak suka...apalah!..)
20)dah 3 kali hilang mycard
21)kalo membeli suka tawar-menawar sampai tuan kedai tension
22)tak suka makan asam, jeruk atau apa-apa yang masam
23)mesti balik kampung sebulan sekali walaupun perjalanan dari Ganu ke Perak tu jauh.
24)nak kuruskan badan tapi malas nak bersenam. hee..
25)bosan tak? takut korang bosan baca sume benda mengarut tentang aku...

Haa...bab nak tag orang ni aku suka. Padan muka korang macamana aku padankan muka aku! heee... kita tengok sape yang kena...

1) ain~mama danish & sarah
2)mia~mia suka berangan
3)cik eja~cik eje mengarots dicini
4)yan~ yan's family,friends,travel&journal
5)ika~ behind these blackie eyes
6)alinac~alinaclover
7)zara eryna~a girls dreams
8)arabella~ini belog ara
9)adqayyum~dunia tanpa bayangan
10)aming~ aming story
11)hiro~akal tunjang
12)kaklong~kasih puteri salju
13)aida~mylifemytranquillity
14)shah amirul~ shah tak tipu story
15)liza hanum~ sweet lizahanum
16)ratusiput~ratusiput
17)atie~ mektie
18)noreen~ noreen hazri

huh! entah sape lagi ek?? dah tak leh pikir dah....ngantuk!
sepanjang aku berblog, aku rasa inilah n3 yang paling panjang dan paling susah aku nak buat. Agaknya pun yang paling boring korang nak baca....ye tak?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........zzzzzzzzzzzzz............zzzzzzzzzzzzzzzzzz.................

7 ulasan:

diriku berkata...

waa..byknya klu kna crita 25 perkara..he2

cekotet . berkata...

ha ha kalau nak kurang clik kawan .

Ain berkata...

wahhhhh, ramainya kena tag ngan kak ain....

ain dah pernah buat tag ni sbm ni, tapi list untuk 23 perkara jer la...

boley la erk...

baca kat sini tau...

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/06/23-things-about-me.html

ika~~ berkata...

thx tagging me :)

Ain berkata...

ain hadiahkan satu n3 sbb kak ain sudi tag ain...

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/11/free-eyeshadow-mac-nak-tak.html

tolong promotkan kak ain punya GA supaya meletop-letop nanti...

gud luck dan selamat pening pale pilih pemenang nanti yer...

hehehe...

azzey berkata...

ainzuryn: dpt gak tag ni.....tp x de masa nk buat lagi.....he3....

p/s : slm ziarah....

arabella berkata...

thanx akak tag ara :)
tp ara da pnah jawab tag ni..he tgk older post :p