Isnin, November 01, 2010

rendam gitu-gitu...

Selalunya seminggu sekali mesti hantar kete gi car wash tapi semenjak dua menjak ni...
ahh...apa gunanya cuci kete, belum sampai rumah lagi kete dah kotor balik. Sendiri mau ingatlah, jalan basah sebab hujan. Tapi nak tunggu hari tak hujan, bila pulak...dah tentu musim hujan, memang ar hari-hari hujan.

Last-last kete aku dah macam belacan rupanya. Takpe ar petang kang biar aku siram sendiri jelah...siram gitu-gitu...atau rendam gitu-gitu...heee

5 ulasan:

My Little Diary berkata...

siram gitu2 takper.. he3x.. jgn rendam yg mcm dlm gambo tu... haru..

entry terbaru "disana menanti disini menunggu"

Amy Syaquena berkata...

salam...

jangan rendam macam dalam pic sudah hehehe..

azzey berkata...

ainzuryn: klu wat gak rendam2 cam tu....dah sah2 kete tu 'padam'!....ha3...

Fiqas berkata...

macm belacan takpe, jagn jadi belacan sudahla ye...

Ain berkata...

walaupun rupa belacan tu buruk, tapi sedap bila dimakan kan....

rendam gaya dlm pict. tu, ribu riban la melayang nak repair nanti...