Sabtu, November 06, 2010

awak follow saya plez...


Apa perasaan korang kalo ada blogger lain suh korang follow dia walhal korang dah lama follow dia? mungkin korang pun pernah kena kan?

Aku dah lama follow dia nih. Selalu gak aku isi ruang komen kat n3 dia. Shoutmix dia pun selalu gak aku conteng. Tetiba je dia suh aku follow dia kat cbox aku...

Jadi blur aku sekejap. Ye ke aku tak follow dia...dulu aku pernah letak blog dia dalam bloglist aku sebelum aku buat list baru. Untuk kepastian, aku check sekali lagi list blog yang aku ikut. Memang ada.

Jadi sahlah aku memang dah follow dia. Dan aku masih ingat lagi bahawasanya aku yang follow dia dulu sebelum dia follow aku.

Aku pun conteng sekali lagi kat shoutbox dia bagitau yang aku memang dah follow dia dan aku tanya gak kalo dia maksudkan perkara lain...

dia jawab kat cbox aku...sori kak ain saya tak perasan...

Yelah. Tapi aku dah rasa tercalar sikit sebab aku dah tau yang selama ni dia tak amik pot pun komen-komen aku, teguran aku kat shoutmix dia...

Mungkin pasni aku takde ar lagi bertandang kat blog dia...mungkin dia takkan perasan pun. Aku umpama melukut di tepi gantang...

Siapalah aku... kalo aku ni Ben Ashaari mungkin dia akan buat satu n3 untuk bagitau sume orang aku singgah blog dia kut. ( en. Ben sori pinjam nama jap tanda hormat)

SEDIH AKU TAU!

8 ulasan:

noreed berkata...

sabar, sabar, mungkin dia tak prasan kut. jangan sedih2 ye.

nur berkata...

yep.. tak prasan kot.. agakny terlepas pandang.. memang akan terasa sikitla hati kan sbb penah2 berjasa kat dia..
ALL IN ONE

Mama Hanim berkata...

mybe kebtulan waktu suntuk, lps tu bru tgk balik..

♥ kyu berkata...

worhx!~ rilek2 je..
jgn camtu ye ain..
setiap org ada wat salah..
so maapkan je la dia..
jadikan mende tu sbg pengajaran buat dia ;)
hehe

shera haifa berkata...

akak sabar ehh,,

ika~~ berkata...

akak..
thats why ika disable shoutbox..
kdg2 org just copy paste je ayt sma tnpa checking first ape yg dorg nk ckp
plus skang rmai yg mnyamar jd kita then kita yg dpt maki
hadoiii..

Tomato Gurl's Life berkata...

sabar ye akak..huhu

Lelord berkata...

huhuhu...x pasan kot