Isnin, November 01, 2010

cuba teka

Hari ni aku sangat bosan!

untuk menghilangkan kebosanan ni, meh kita main teka-teki nak?

tapi nak teka apa?

cuba korang teka gambar apa kat sebelah ni.

sape jawab betul aku jadi follower korang dan siap link blog korang kat blog aku. (kalo memang aku dah follow, aku link jelah) amacam?

ok lah tuu..aku tengah bosan ni!




hee...hee..










25 ulasan:

ainzuryn berkata...

sebenarnya aku rasa tak adil kalau aku suka-suka pilih blog sape nak letak kat bloglist aku, sebab tu aku buat teka gambar ni. bloglist lama dah dipadam...nak buat list baru.

Fiqas berkata...

ain, nak teka la....
pasu bunga...heheheh....

ainzuryn berkata...

FIQAS~ salah...huhu...
try lagi.

SyUhAdA berkata...

mcm kuali jer..

ainzuryn berkata...

SHUHADA~ kurang tepat. heee....tq mencuba

ika~~ berkata...

botol kicap kipas udang!

alinac lover berkata...

alamak.nk kena tp xtau apa~

Fiqas berkata...

salah ke?? huwaaa...nk teka lagi...
botol sos cili / tomato...:)

Ain berkata...

macam mangga pintu jerk....

hahaha.... sesedap rasa jer teka

ainzuryn berkata...

IKA~ huahuahua...bukan sebarang botol.

ALINAC~ teka jer...suka-suka

FIQAS~ cuba lagiii....heeee


PETUNJUK 1: PANAS

ainzuryn berkata...

AIN~ heee....bukan mangga pintu, tingkap atau yg sewaktu dengan nyer

wan berkata...

nak teka!
emm,hmm..
ntah!
klaw kasi klu lgi bleh?

ainzuryn berkata...

susah sangat ke? ok lah..
PETUNJUK 2: minyak

Nadd berkata...

hmmm..
ape ek ni?
mmm~
kuih donat ke?
heee~

Lelord berkata...

hadoiiiii ape ek...
hahah klu lain ade ke :)

haszuraidah ishak berkata...

nak cuba.. minyak wangi yang guna api tu..untuk wangikan bilik..btoi ka?

ainzuryn berkata...

oklah...sian korang perah otak..

PETUNJUK 3~ Terang

iEyLa berkata...

minyak masak dlm kuali...
haha...susah la...

iEyLa berkata...

minyak masak dlm kuali...
haha...susah la...

ainzuryn berkata...

DAH KASI 3 PETUNJUK.
DAH KASI TERANG GAMBAR.

cepat arr teka...dah senang dah tuu. hee...

imanmom berkata...

saya cuba ya,

pelita

Ain berkata...

pelita kan kan.....

ainzuryn berkata...

YES, BETUL!!!
tahniah untuk IMANMOM dan AIN
pandaiiii.....adik-adik akak ni.


tq sume yang dah cuba jawab. sume yg dah jawab betul atau tak berapa betul tu akan saya linkkan kat blog buruk saya ni...kita kan main suka-suka...saje nak kawan-kawan..

ainzuryn berkata...

DENGAN ITU TEKA GAMBAR INI DAH PUN TAMMAT....TOCEY-TOCEY...

haszuraidah ishak berkata...

agagaga..pelita ke..sonot gak main teka teki ni..