Khamis, November 04, 2010

HANTU KE?


TebalKorang percaya tak kewujudan hantu? terus terang aku memang tak percaya tapi aku percaya syaitan boleh menampakkan dirinya itu pun dengan izin tuhan.Mungkin itu yang dimaksudkan 'hantu'.
Seorang rakan di fb hantar gambar ni kat aku dengan soalan 'antu ke?'... apa pendapat korang? bagi aku mungkin ada yang tak kena dengan cat kat dinding tu...atau ada sesuatu yang diletakkan di belakang langsir untuk menampakkan bebayang putih tu...
entahlah...korang jelah jawab...

5 ulasan:

BIONIC WOMEN berkata...

mungkin jugak bias cahaya jer...
wallahualam...semuanya kuasa tuhan

diana berkata...

tak tahu la..
tak pandai nak tengok2 bias gambo ni..

Mamaicha berkata...

biasanya idak nya kita nak ambik gambar kepala katil without obvious reason...like nak plan ID ke??? so wallahuallam...rasanya biasan cahaya. Dulu TV tak boleh tunjuk cerita cerita GHOST story tapi now masyaallah.....

♥ kyu berkata...

cat dinding!
pikir positip

Mamaicha berkata...

kyu betul la....tgk sekali lagi macam cat tak kering kan...kan...:)